Artes Liberales

Közéleti méregtelenítés

2018. szeptember 12. 07:59 - Liberális Artúr

Már gyerekkoromban napi szinten követtem a híreket, politikai gyerekrajzaim is vannak :D Nem ragozom sokáig (mert a k*rva vázlat nem mentette el a több bekezdésnyi mesélést), a lényeg hogy szinte egész életemben folyamatosan tájékozott voltam, de a 2002-es, eldurvult választási kampány és a mostani Fidesz-kormányok gátlástalan trollkodása, na meg az elbulvárosodott média miatt a közélet gyakorlatilag arról szól, hogy ki mit mondott, nincs pártatlan tárgyilagosság.

Már egy ideje érlelődött bennem, hogy így negyven felé a változatosság kedvéért kipróbálom, milyen a mérgező hírek nélkül élni, ahogy Baz Luhrmann is megénekelte. Természetesen nem tudom kikerülni őket teljesen, de híroldalakra nem megyek fel többet. És működik, bő egy hónap után érezhetően kevesebbet szorongok attól, hogy melyik ügyeletes megmondóember szerint épp mitől kell rettegni.

Ugyanakkor mégiscsak szórakoztatnak a hírek és szeretnék tájékozott maradni, ezért gondolkodom valami olyasmiben, amitől nem maradok le a világ dolgairól, de szeretném őket inkább nagyobb távlatokban követni, mint elveszni a részletekben.

Szólj hozzá!
Címkék: közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://artesliberales.blog.hu/api/trackback/id/tr6716577012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása